1. Tactical Camo Survival Zakmes


Wat het mes nog meer bevat is een vuurstaaf een verwijderbare ledlamp met magneet en gordelsnijder. De mogelijkheden zijn eindeloos en dit mes haalt je meestal uit je problemen.Dit tactical camo survival mes is echt een must have voor als je op een kampeertripje gaat en mag niet ontbreken op survival. Het mes is uitgerust met een mooie unieke camouflage print.

Tactical camo zakmes


 

2. UV ultraviolet zaklamp


Handig voor extreme situaties of survival activiteiten deze zaklamp laat je niet in de steek deze zaklamp is van hoge kwaliteit en dus extra sterk. De ultraviolet zaklamp is gemaakt van aluminium legering en heeft 12 UV-leds. Met het UV-licht komen lichaamssappen, edelstenen en andere verborgen schatten aan het licht. De zaklamp heeft een eenvoudige bediening en is een echte must have bij je survivaltrip!

UV zaklamp

 

 

3. Magnesium vuurstarter


Deze magnesium vuurstarter is onmisbaar in je survival assortiment. Het is makkelijk te leren en overal te gebruiken, ook bij slecht weer! Er zit ook nog een zaagje bij. Strijk met het zaagje langs de vuurstaaf om prachtige vonken te creëren en je hebt vuur.

Magnesium vuurstarter

 

4. Gifzuiger, eerste hulp bij steken beten en teken 


Dit anti-gif setje is ideaal als je op survival gaat omdat overal insecten en teken op de loer liggen. Vooral als je op survival gaat of gaat kamperen mag dit anti-gif doosje niet ontbreken. Je kan er wespenangels mee verwijderen je kan het ook gebruiken voor reptielen- en slangenbeten.
 

Gifzuiger


 

5. Aluminium bidon lichtgewicht karabijn haak 400 ml


Een aluminium bidon is onmisbaar voor als je op survival gaat omdat je natuurlijk water nodig hebt. De bidon verkrijgbaar in mooie kleuren en je kunt hem overal makkelijk mee naar toe nemen: hij past bijna in elke tas!

En zodra de bidon leeg is merk je niks meer van het gewicht van de bidon omdat het een lichtgewicht aluminium is. De bidon is verder ook nog voorzien van een karabijnhaak zodat je hem overal aan vast kunt maken.

Aluminium bidon