Home-made yoghurt: een gezonde keuze!

Yoghurt

Dat yoghurt lekker is als dessert wist je natuurlijk al. Maar dat het ook een verstandige keuze is in plaats van zoete nagerechten weet helaas nog niet iedereen. Bovendien bevat yoghurt veel goede voedingstoffen die onder andere kunnen helpen met afvallen. En dat kunnen we voor deze zomer nog wel even gebruiken!

Gefermenteerd voedsel zoals yoghurt, zorgt ervoor dat je bloedsuikerspiegel in balans blijft. Hierdoor heb je minder de behoefte om te snacken. Zo wordt het al een stuk makkelijker om een paar kilo's te verliezen! Overigens is dit nog maar één van de vele voordelen om yoghurt te eten. Niet alleen als toetje, maar ook als ontbijt of lunch kan yoghurt je boterham goed vervangen. En je verwacht het misschien niet, maar het vult de maag behoorlijk!

Onlangs is aangetoond dat yoghurt het risico op hartziekten en osteoporose vermindert. Wat wil je nog meer?
We zullen je niet langer overdonderen met alle voordelen, want dat zijn teveel om op te noemen. Dat zoiets gezonds zó lekker kan zijn!

Laten we voor de verandering meteen de keuken in gaan en zelf yoghurt gaan maken!
Met onze Innovagoods retro yoghurtmachine maak je in een handomdraai namelijk je eigen huisgemaakte yoghurt.
Je kunt eindeloos varieren met ingredienten; vruchten, noten, siroop... maar pas wel op voor suikers! (mocht je al willen afvallen).