Je behoefte doen op een openbaar toilet is vaak niet iets waar veel mensen om staan te springen. Een vieze wc bril met al z'n bacteriën, daar ga je liever niet op zitten. Weet jij veel wie er voor je is geweest?! Hier hebben wij een handige oplossing voor dus lees gauw verder!

Miljoenen bacteriën op openbare toiletten

Wist je dat er miljoenen bacteriën op openbare toiletten zitten? En als je daar over nadenkt is dat geen fijn gevoel. Doorgaans zitten we ongeveer 50 minuten per week op het toilet, dat is zo’n 43 uur per jaar. Dit kan verdeeld zijn over je eigen wc thuis of op openbare toiletten. We zitten niet graag buitenshuis op de wc-bril van een openbaar toilet. Of dit nou in Nederland is of in het buitenland. Je zal het misschien niet verwachten, maar de helft van de mannen maaakt eerst de wc-bril schoon en 1 op de 3 legt toiletpapier op de wc-bril voordat ze erop gaan zitten. 57% van de vrouwen blijft boven de pot gangen, bij de mannen is dit 14%!

De ideale oplossing voor openbare toiletten

Het komt altijd wel een keer voor dat je onderweg of een dagje uit bent en je met moeite naar een openbaar wc moet. Vervelend om dan elke keer weer eerst de wc schoon te maken of boven de pot te gaan hangen. Met de hygiënische wc bril cover ben je meteen van dit probleem af! Deze toiletbril papier leg je over de wc bril heen en je kunt zonder angst gewoon op elk toilet je behoefte doen. De verpakking bevat 10 stuk en is makkelijk mee te nemen op reis! Zo kun je overal waar je maar wilt veilig en hygiënisch gebruikmaken van het (openbaar) toilet!