sinterklaas slinger free printable(klik op de afbeelding om het pdf-bestand van deze leuke slinger gratis te downloaden)

Op zoek naar sinterklaas cadeau ideeën? Kijk dan eens rond in onze cadeauwinkel! Je vindt hier de mooiste sint cadeaus. Voor haar, voor hem en voor kinderen. Om je een beetje op weg te helpen, hebben we de leukste ideeën voor sinterklaas cadeautjes voor je op een rij gezet, gerangschikt op budget. Vaak wordt door families immers lootje getrokken en moet je een cadeau zien te vinden voor een bepaald bedrag. Om dat wat makkelijker te maken, vind je hieronder de meest voorkomende ‘lootjes budgetten’ met daarbij een paar leuke cadeau ideeën!

Een cadeautje voor 15 euro is niet zo lastig als je zou denken, vooral niet in onze cadeauwinkel! En voor 20 of 25 euro kun je zelfs nog iets luxer gaan. Ook hebben we een paar kleine cadeautjes voor je genoteerd. Als je bijvoorbeeld 20 euro budget hebt, en het ene cadeautje 15 euro kost, dan kun je voor 5 euro nog een klein cadeautje erbij doen. Meerdere cadeautjes zijn vaak leuker op zo’n avond als pakjesavond. Het krijgen en uitpakken van de cadeautjes blijft spannend en leuk, hoe oud je ook bent! Natuurlijk hopen kinderen op heel wat anders dan volwassenen, dus ook voor deze jonge doelgroep hebben we een paar leuke (en ook een paar leerzame) cadeaus op een rijtje gezet.

Bekijk alle sinterklaas cadeau ideeën voor verschillende budgetten in de lijsten hieronder. Je kunt op de productnaam klikken om naar de productpagina te gaan. Daar staan foto's en een beschrijving zodat je een goed beeld krijgt van het product. Het ene cadeau is meer gericht op mannen, het andere meer op vrouwen. Sommige cadeaus zijn ook prima geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Kijk ook eens op onze sinterklaas cadeaupagina voor nog veel meer sinterklaas cadeau ideeën en inspiratie!

Sinterklaas cadeautjes tot 15 euro, cadeautjes voor 15

-          Omeletmaker

-          Kleding vouwplank

-          Sleutelkastje RVS

-          Luxe pasjeshouder

-          Gordelkussen

-          Toilet golf set

 

Sleutelkastje rvs 

 

Cadeaus onder 20 euro, sinterklaas cadeautjes tot 20 euro

-          Lightbox A4

-          Geheim sleutelkastje vogelhuisje

-          Spiraal fruithouder

-          FM-transmitter

-          Solar eco wandlamp

-          Whiskey stenen

 

Solar eco wandlamp 

 

Sinterklaas cadeautjes tot 25 euro, sinterklaas cadeau 25 euro

-          LED boom 120 cm

-          RGB led strip

-          Acculader

-          Houten flamingo lamp

-          IJsmachine

 

Led boom 120 cm 

 

Kleine sinterklaascadeautjes volwassenen

-          Handwarmer

-          Luchtverfrisser

-          Egg timer

-          Bekerhouder auto

-          Survivalarmband

 

Sinterklaas cadeautip kinderen

-          Solar robot om zelf te bouwen

-          Fidget spinners

-          3D glow in the dark planeten

-          Domino set

-          Geografische puzzel