Even slapen onderweg? Voorkom lichaamsproblemen! Wij vertellen jou welk reiskussen perfect is voor verschillende situaties! Er zijn veel verschillende reiskussens. Misschien heb je er ooit wel van gehoord of zijn ze compleet nieuw voor je? We zetten er 3 voor je op een rijtje. Klik op de plaatjes om naar de productpagina te gaan voor meer informatie.

 

Reiskussen nekkussen, travel pillow

Dit reiskussen is waarschijnlijk bij iedereen wel bekend: het nekkussen. Dit kussen ondersteunt je nek tijdens het lange reizen waardoor je lange afstanden kunt afleggen zonder dat je overuren maakt door constant je hoofd in positie te houden! Het nekkussen is gemaakt van koel materiaal en heeft een vulling van synthetische microbolletjes waardoor het nekkussen heerlijk zacht aanvoelt en zich helemaal naar je nek vormt. Je kunt rechtop blijven zitten en toch je nek en hoofd ontspannen. Dat maakt dit nekkussen ideaal voor in de auto of in het vliegtuig!

Reiskussen

 

Opblaasbaare nekkussen, reiskussen

Dit opblaasbare nekkussen lijkt veel op het vorige reiskussen hierboven beschreven, maar het grote verschil is dat dit nekkussen niet is gevuld met microbolletjes maar met lucht. Daardoor is dit nekkussen heel handig om mee te nemen op vakantie. Je laat hem na (en voor) gebruik makkelijk leeg lopen. Dan kun je hem opvouwen tot een klein pakketje, waardoor je het overal kwijt kunt! Het opblaasbare reiskunnen voelt lekker zacht aan door de suède-achtige laag en je voorkomt nekkrampen tijdens het rijden! Ideaal voor in de auto, in het vliegtuig en op de camping!

Reiskussen

 

Zap Nap reiskussens, multi-positie kussens

Last but not least! De Zap Nap reiskussens, multi-positie kussens. Deze reiskussens zijn voor veel mensen waarschijnlijk nieuw. We hebben ze in twee varianten: de ufo en de alien. Met deze reiskussens kun je overal slapen, waar en wanneer je wilt! Het ufo kussen zit (als een soort ufo dus) om je hoofd, waardoor je hele hoofd rondom wordt beschermd tegen harde objecten. Daarom is dit kussen ideaal voor slapen in de auto, in het vliegtuig of in het openbaar vervoer. De alien kussen gaat nog een stapje verder. Doordat hiermee je hoofd niet alleen aan de zijkanten, maar zelfs aan de onder- en bovenkant wordt beschermd, krijgt niemand jou meer wakker als je met dit reiskussen ligt te slapen. Beide soorten zorgen ervoor dat je hoofd wordt beschermd, maar ook dat je nauwelijks nog licht ziet. Kortom: deze reiskussens zijn dé oplossing voor slapen onderweg (of op kantoor). De Zap Nap kussens zijn zacht van binnen zodat ze super comfortabel aanvoelen.

Zap nap ufo kussen      Zap nap alien reiskussen