0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Auto & Onderweg Gadgets

Outdoor & Onderweg Gadgets

Outdoor & Onderweg Gadgets

Handige gadgets voor als je op vakantie gaat, voor een dagje uit of als je onderweg bent vind je hier. Iedereen loopt wel eens tegen een paar vervelende situaties aan op vakantie of onderweg. Veel van deze problemen zijn te voorkomen met een aantal handige gadgets.
We hebben goede oplossingen voor een te zware of te volle koffer, zoals een opvouwbare jerrycan, kleine reisflesjes voor je shampoo en nog veel meer! Verder hebben we handige gadgets voor in de auto en voor je fiets, zoals de dag- en nachtscherm. Deze zorgt ervoor dat je zowel overdag als 's nachts geen last hebt van de zon of van felle lampen. Een bandenplakset is ook zoiets wat je eigenlijk standaard in huis of mee op reis moet hebben voor het geval je fietsband (of iets anders wat je kunt opblazen) lek gaat.

Onderweg rustig willen slapen in de auto of in het vliegtuig gaat niet altijd zo lekker. Na een tijdje krijg je last van je nek, rug of stoot je je hoofd tegen het raam. Dit is natuurlijk niet prettig en zeker niet als je lange afstanden moet afleggen. Hiervoor hebben wij in ons assortiment verschillende reiskussens, waardoor er altijd wel een reiskussen voor jou bij zit! Je zorgen en problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon met een goed reiskussen, zo kun jij lekker ontspannen slapen in de auto of in het vliegtuig!

 
Stel een Oplopende Directie in

   

Onderdelen 1 tot 20 van totaal 71

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Stel een Oplopende Directie in

   

Onderdelen 1 tot 20 van totaal 71

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4