0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tuinverlichting

Tuinverlichting

Tuinverlichting

Buitenverlichting is belangrijk voor de sfeer in je tuin, want die wordt niet alleen bepaald door de bestrating of beplanting. Minstens zo belangrijk is de tuinverlichting. Waarom zou je alleen lampen in huis plaatsen, terwijl je ook veel tijd in de tuin doorbrengt? Met de juiste tuinverlichting kun je heerlijk buiten genieten, ook al is het donker.We hebben vele soorten wandlampen, die zijn bijvoorbeeld heel handig bij de voor- of achterdeur als je ’s nachts in het donker thuiskomt. Misschien heb je wel een (tuin)hok voor je fiets dat je graag beter verlicht zou willen hebben bijvoorbeeld. Een deel van onze wandlampen hebben onder en boven licht, wat een leuk modern effect geeft. Buitenlampen kunnen trouwens ook prima binnenshuis gebruikt worden, bijvoorbeeld in de hal of langs de trap.

Als je energiezuinige buitenverlichting wilt, dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben veel led verlichting voor buiten en buitenlampen met schemersensor. Als je echt helemaal milieuvriendelijk wilt, dan kun je kiezen voor solar tuinverlichting. Deze lampen branden op zonne-energie en zijn dus helemaal niet afhankelijk van een stroomvoorziening. Aangezien ze afhankelijk zijn van de zon, kun je ze het beste op een goed verlichte plek hangen. Niet ergens binnen of onder een afdakje dus.

Je kunt bij ons ook kiezen voor sfeerverlichting zoals tuinspots en lichtslingers. Grondspots zijn leuk als terrasverlichting, langs een wandelpad of langs de rand van je bloemperk. Of wat dacht je van een prachtige lichtslinger in je boom of aan de schutting? De mogelijkheden zijn oneindig!
Stel een Oplopende Directie in

   

Onderdelen 1 tot 20 van totaal 23

  1. 1
  2. 2
Stel een Oplopende Directie in

   

Onderdelen 1 tot 20 van totaal 23

  1. 1
  2. 2